29 maart, 2014

Zeeland 2014

Het is een hele tijd geleden dat ik op mijn Blog was. Maar door drukte kwam het er maar niet van.
Maar hier zijn wat foto's die zijn gemaakt in januari en februari 2014 in ZeelandHet is een schitterend gebied. het was genieten daar5 opmerkingen:

 1. Hoi Ria
  dit zijn weer mooie opnames geweldige serie.
  groetjes Herman.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Ria je hebt je dagje zeeland wel helemaal benut wat een pracht serie is dit geworden het ene is nog mooier dan het andere,geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave serie! die ijseend heb je mooi, die zat een keer dichtbij. Ook de andere zeevogels staan er topscherp op. De ijsvogel, gaaf zeg. en dan die reebok in het water, dat is echt een top moment. De laatste foto van de reeën vind ik wel grappig, ze lijken gewoon in een woonwijk te lopen. Je zal het maar voor je huis hebben, zo'n reeënveldje, zou ik best willen.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ria,
  Weinig gepubliceerd, maar niet stil gezeten. Wat een variatie aan soorten en wat een prachtige opnamen. Je had ze naar mijn mening beter in verschillende blogs kunnen plaatsen, waardoor iedere opname waarschijnlijk meer aandacht krijgt dan nu. Eén editie per week bij voorbeeld. Hoe dan ook, prachtige scherpe, kleurrijke opnamen. Heel plezierig om te bekijken.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen