30 augustus, 2013

Juni, Juli 2013

Het is al weer lang geleden dat ik iets heb laten horen van me op het Blog. Maar hier ben ik dan weer.
Ik laat verschillende foto's zien van de afgelopen maanden. De meeste zijn gemaakt in het AWD.
Maand JuniMaand Juli

Dit is van de maanden Juni en Julie, Augustus komt later aan de orde
Groetjes allemaal
6 opmerkingen:

 1. Dag Ria,
  Wat een mooi overzicht. Vooral de boomkikkertjes stelen de show. Ook de duinhagedis met juffer is een mooie vangst. De variatie is groot, de moeite van het bekijken waard.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ria, je verwend ons wel meteen met een mooie serie foto's, vooral die van de boomkikkertjes en de hagedis met juffer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ria
  leuk dat ik weer iets zie van je dit zijn weer geweldige foto's van de awd die boom kikker vind ik gaaf maar de rest mag er ook zijn.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Ria wat een heerlijke overvloedige serie met de boomkikker en de hagedis in de hoofdrol hoe zo,n kikkertje zich moeiteloos over zulke scherpe stekels kan bewegen,prachtig om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria,
  Leuk om weer een blog van je te zien met prachtige foto's. Voor mij zijn de tapuit, de bellenblaas kikker en die geweldige boomkikkertjes de mooiste foto's.
  Die boomkikkers kan ik echt niet vinden, ik weet hoe klein ze zijn, maar ik kijk vast in de verkeerde bramen struik, of ze waren er gewoon echt niet....maar ze blijven op mijn wensenlijstje staan.
  En ondertussen blijf ik genieten van alle mooie dingen die ik wel tegenkom in de AWD, gisteren ook weer een prachtige dag gehad daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie serie Ria, Ik ga dit blog volgen vanaf nu!

  Groeten John

  BeantwoordenVerwijderen